Om oss

Vi transporterar motorbåtar på trailer i hela landet samt Skandinavien och Finland. Merparten av transporterna går mellan Stockholm och Göteborgstrakten, från Kungsbacka i söder till Strömstad i norr. Dessutom går en hel del trafik kring Mälardalen, men vi åker dessutom rätt ofta längs östkusten, från Karlskrona i söder upp till Luleå i norr. Du kan även hitta oss på vägarna till och från Danmark några gånger varje säsong. Varje transport utförs med stor omsorg om din båt!

Värdegrund

Genom att erbjuda ett professionellt bemötande, samt ett gediget intresse för båtliv samt stor omsorg kring transporten i varje detalj, och därtill en tydlig prissättning ska vi vara det självklara valet för båtfolk. Oavsett om du haft båt hela livet eller är ny med båt!


Vi som jobbar här

Jag som driver verksamheten är båtälskare och engagerad i båtlivet på många sätt. Med omsorg och hängivenhet till uppgiften till ett garanterat konkurrenskraftigt pris har jag transporterat ett par hundra båtar sedan starten 2019!

Miljöarbete

Vi gör vår yttersta för att samköra transporter så ofta det går, genom sättet vi kör, bilens och släpets däcktryck kan vi effektivt minska Co2 utsläpp. För mer information se villkorsbilagan.

Publicerat

Följ vårt flöde på facebook. Läs av QR koden intill - en länk öppnar vår FB sida i din webbläsare!

För mer information mejla oss på:
infobattransport@gmail.com
Eller skicka in din fråga via kontaktformuläret under fliken "KONTAKTA OSS"